Gratis musik till ditt projekt

Jag förstår om du inte har en musikbudget, eller har en väldigt låg sådan. Oavsett din ekonomi i projektet diskuterar jag gärna hur vi kan samarbeta!

Gratis musik om du marknadsför mig

Om du inte har en budget kan vi diskutera hur du kan hjälpa mig att sprida min musik. Vi kan till exempel komma överens om att du nämner min sajt musicforpodcasts.net i ditt projekt, muntligen eller skriftligen.

Betala till Stim

Kanske har du redan tecknat någon form av musiklicens med Stim? I så fall är jag bara angelägen om att du rapporterar till dem vilka av mina låtar du använder. Alla spår är registrerade på Stim, så på så vis får jag lite betalt när musiken spelas. Jag hjälper dig gärna med uppgifter om musiken om du behöver för rapporteringen.

Köp ensamrätt till en viss låt!

Om du vill att ingen annan ska använda en viss låt, om du vill att den ska vara din egen signaturmelodi, så kan vi absolut diskutera det. Då kommer vi överens genom ett avtal hur du får använda musiken, och du betalar en engångssumma till mig.

Det finns fördelar med att ha en egen låt som signaturmelodi. Då vet du att musiken i ditt projekt inte kan associeras med något annat, och till skillnad från när du köper kommersiell musik av kända artister så vet du att inget konkurrerande syfte använder samma låt

Om du köper exklusiv rätt till någon låt av mig kommer jag att markera den som såld här på sajten, och jag kommer att nämna till vilket sammanhang den är såld – om du vill.

Om du har ensamrätt på en låt kan vi också diskutera om du behöver den i fler versioner som jag i så fall kan skapa speciellt för dig.

Redo att samarbeta?

Om du är redo för ett samarbete eller har några frågor är du välkommen att höra av dig till mig på epost martin@martinbondeman.com

Comments are closed.